Vylepšili jsme pro tebe naše Twisto Splátky. Nejen že je zvládneš v appce za 15 vteřin, teď si můžeš (až do 12 měsíců) rozložit nákup od 1 500 Kč.

Twisto Splátky od 1 500 Kč jsme spustili teprve před pár týdny, nicméně i za tak krátkou dobu si je naši zákazníci opravdu oblíbili. A protože jsme si je oblíbili i my v kanclu, úplně to chápeme.

Nakupuj po svém

Říkáme, že s Twistem můžeš platit po svém. Vylepšené Twisto Splátky jsou další možností, jak to můžeš udělat. Díky tomu, že si lze každou platbu nad 1 500 Kč rozložit až do 12 měsíců, máš docela velké pole na to řídit si svoje měsíční cashflow podle svého. Nevyvede tě z míry nečekaný výdaj, ani nečekaný výpadek z příjmů (Taky si myslíš, že Covid-19 nám jasně ukázal, jak křehké jsou naše jistoty?). Platbu si navíc můžeš rozložit až 45 dní od nákupu, tedy dokud nezaplatíš vyúčtování za měsíc, ve které jsi nakupoval/a. A to ti dává ještě o dost větší manévrovací prostor. A pozor, Twisto Splátky pořídíš ve všech Twisto tarifech.

Pár čísel

Po pár týdnech fungování našich Twisto Splátek od 1 500 Kč máme samozřejmě čísla, která tě můžou inspirovat. Nákupy, jež si naši zákazníci rozkládají, jsou opravdu různorodé. Samozřejmě mezi nimi figurují platby za elektroniku nebo vybavení domácnosti, do několika měsíců si ale naši zákazníci rozkládají taky nákupy oblečení nebo větší útratu třeba na Rohlik.cz. Nejčastěji volí variantu rozložení platby do 3 měsíců, na splácení postupně během celého roku ale taky dojde, stejně jako na jinak dlouhé období (klidně i 11 měsíců).

Twistar Galaxy: "A ty si koupíš co?"

Jak na to?

Možná to už znáš, ale pro jistotu malé opáčko. Až do 12 měsíců si můžeš rozložit úplně každou platbu ze svého aktuálního měsíce. Stačí prokliknout do detailu každé platby nad 1 500 Kč. V nabídce si můžeš sám/sama nastavit, jak dlouho chceš platbu splácet. Zároveň uvidíš, kolik tě bude splácení stát – o kolik navíc zaplatíš a jak vysoká bude tvoje splátka. Nastavení splátek je opravdu jednoduché jako facka a zvládneš ji klidně za 15 vteřin (v kanclu jsme to stopovali).

Splátky za nulu

Protože se Twisto Splátky líbí i našim zpřáteleným e-shopům, jsou na nich k dostání za nulu, to znamená, že za postupné splácení nezaplatíš ani korunu navíc. Takhle můžeš nakoupit třeba oblečení, vybavení do domácnosti nebo sexy hračky. U každého e-shopu má takový nákup trochu jiné podmínky, které si můžeš podrobně nastudovat tady.

Nákupům zdar!