Služba cashback vrací peníze z nákupů zpět. Jde tedy o slevu, kterou ale zákazník nedostane PŘED nákupem, ale až PO něm. A ne v hotovosti, jak by název napovídal. Cashback se vrací na účet nebo zpátky na kreditku. U Twista lze takhle na každé platbě ušetřit až 10 %. Ukážeme vám jak.

Máte Twisto účet? Tak máte i cashback na desítkách e-shopů. Twisto ho svým zákazníkům poskytuje společně s Tipli, což je jeden z několika českých serverů, který tyto slevy zprostředkovává.

Jak na casback?

Stačí se ve svém Twisto účtu (na webu nebo v appce) prokliknout do sekce Výhody. Tam si vyberete e-shop, kde chcete nakupovat, a navštívíte ho právě ze stránky Výhody. Takhle (a ne jinak) získáte nárok na cashback. Pak nakoupíte jako obvykle, zaplatíte (podmínkou není platba přes Twisto Pay nebo Twisto kartu) a do několika dnů (či týdnů, záleží na daném obchodníkovi) vám na vašem Twisto účtu přistane cashback ve formě kreditů. Peníze zpět dostanete dokonce i v případě, že za službu zaplatíte až na místě v hotovosti (může se stát třeba na Booking.com).
A je z čeho vybírat: třeba v e-shopech s módou získáte až 6,3 %, v lékárnách až 5,2 % a až 10% slevu získáte na  AliExpressu.

Splátky za 0 %

Když už se ocitnete v sekci Výhody, určitě se vyplatí podívat se i na mimořádné Twisto akce. Například až do 30. 9. 2020 můžete na Bonami a Vemzu nakoupit a rozložit si svůj nákup do 3 splátek úplně zdarma. Opět je třeba rozkliknout se na nákupy ze sekce Výhody.

Další slevy

Mezi aktuální akce v sekci Výhody patří i mimořádné slevy. Například teď tam najdete 20% slevu na e-shopy Astratex nebo Luxusnipradlo.

Pro někoho je sbírání slev svého druhu sportem, pro někoho zbytečně vynaložená energie. Pokud patříte do první kategorie lidí, s Twistem se rozhodně nudit nebudete. Hodně zábavy!