Také vás nebaví rady tipu “kup jí třeba něco na sebe”? Máme pro vás 9 zcela konkrétních rad co darovat ženě, aby byla překvapená a především potěšená. Placení si s Twistem můžete rozdělit na třetiny zdarma, zajistíte si tak pohodové Vánoce 😉

Miluju tě, ale…

“Scénky plné břitkého humoru, skvělá muzika a laskavá nostalgie glosují nikdy nekončící zápas mezi oběma pohlavími,” hodnotí jedna recenze divadelní představení Miluju tě, ale... V Česku ho hrají už od roku 2015 v Divadle Palace, což znamená, že diváky baví. Darujte své ženě (nebo klidně nějaké dvojici) lístky a ještě můžete dodat, že ve vašem případě žádné “ale” neexistuje.

A kdybyste nechtěli riskovat divadlo se slůvkem “ale”, darujte Štěstí. Lístky na svižnou, vtipnou komedii ve stejném divadle.

Zahřejte ji

Nová deka nezní jako kdovíjaký objev, ale když pořídíte luxusní kousek z novozélandské vlny, každá žena si na vás s vděčností vzpomene pokaždé, kdy se do ní zachumlá. Zahřát ji můžete také kvalitním svetrem. Hledejte ten, který má vyšší obsah vlny. Čím víc vlny, tím větší teplo.

Proměňte ji v královnu pláže

Tenhle dárek rozhodně neprezentujte tak, že žena potřebuje zhubnout. Online kurz pilates se sympatickým názvem Královna pláže je pro ženy, které se cítí vyšťavené a chtějí do svého života vrátit energii, zbavit se bolesti zad a zpevnit své tělo - především střed. Program můžete koupit ve verzi jen na 5 měsíců nebo rovnou na celý rok. Zkušená a usměvavá cvičitelka Adéla má i levnější variantu - Minikurz za babku. Na 14denní ochutnání.

Pozvěte ji na piknik

Léto daleko, ale to neznamená, že o něm nemůžete snít. Kupte piknikový koš a zkuste si společně u vánočního stromečku představovat, čím ho naplníte a kam odnesete, až bude zase venku teplo.

Růže prozářená slunečním paprskem

V nové vůni od značky Chloé se v sobě potkává růže a sluneční paprsek. Když jí lehce navoníte už i balicí papír, bude obdarovaná žena rozbalovat dárek s úsměvem na tváři. Pokud však dává přednost silnější vůni, zvolte orientální parfém Yves Saint Laurent Black Opium. Je ideální pro večerní akce a chladné dny.

Zahrňte ji diamanty

S diamanty nikdy nešlápnete vedle. A když budou v kombinaci s perlou, tak už vůbec ne. A pokud jste slyšeli, že perly přinášejí pláč, tak vězte, že to neplatí o těch darovaných. Ty mohou přinést jenom štěstí 🍀

Splňte jí sen o dlouhých vlasech

Možná žena, kterou chcete obdarovat, vždycky snila o krásných hustých vlasech splývajících pod lopatky. V kadeřnickém salónu Tomase Arsova se jí sen může splnit. Kupte jí dárkový poukaz a na Štědrý večer nezapomenete. Pokud potřebuje vlasy oživit domácí péčí, vyberte to pravé z výhodných dárkových sad speciálních produktů 3+1.

Společně v nebi

Tuhle knihu budete rádi číst oba. Nad zážitky leteckého záchranáře Marka Dvořák, které přenesl do knížky Mezi nebem a pacientem, se budete smát i plakat. Dvořák je mezi českými doktory svéráz. A to nejen kvůli mnoha tetováním, která má po těle. Jeho osobitý smysl pro humor vám zaručeně zpestří Vánoce.