U bazénu, u rybníka, na balkóně, na zahradě, na dovolené u moře, na chalupě… Ať už se léto roku 2022 rozhodnete strávit kdekoli, máme pro vás pár tipů, jak si prázdniny a dovolené užít na maximum.

Vědět, kam se chce člověk vydat, je základ povedeného léta.

Chtěli byste o prázdninách prozkoumávat krásy Česka, Slovenska, Rakouska, nebo třeba Itálie? A znáte AmazingPlaces.cz? Tahle platforma vám nabízí nejkrásnější ubytování právě v těchto zemích.

Sluníčko je kámoš a všem nám dobíjí baterky. Ale nesmíme u toho zapomínat na zdraví. V e-shopu Lekarna.cz na vás čeká veliký výběr opalovací i poopalovací kosmetiky a taky výbava do lékárniček (ta se hodí pod stan i do hotelu).

Vyhrálo moře? Nebo Podolí? To je fuk! Na webu Astratex.cz najdete plavky, ve kterých se budete cítit jako hvězda i u sousedů na lehátku před nafukovacím bazénkem.

Papriky, sýry, klobásky, krkovice, kuřecí špízy, rajčata, cukety, … Gril je láska a to pěkně horoucí. A připravit si na něm můžete jídla tak dobrá, že ho nebudete chtít na konci sezóny vůbec uklízet. Pokud koukáte po novém grilu, náčiní, uhlí, nebo čemkoli jiném, co je s grilováním spjaté, najdete to zaručeně na Vseprogril.cz!

Když už jsme u toho letního gurmánství… Znáte web Kampotskypepr.cz? Je plný těch nejlepších pepřů a všeho, co se dá z pepře udělat. (Třeba gin. No fakt.) Tak se tam mrkněte a udělejte si pořádné #spicysummer!

Vyhrály hory? Nebo lesy, luhy a háje? Pak je tady pro vás 4camping.cz. E-shop plný výbavy a vychytávek pro trampy, odvážné turisty i outdoorové insta nadšence. Seženete tam všechno od karimatky až po Jaegrovy drtiče mrazu (teplé spodní prádlo, aby bylo jasno).

Chystáte se strávit celé léto v plavkách a máte pocit, že by chtělo před tím postavu ještě trochu vyladit? Mrkněte na Ketomix. Kromě toho, že si tu můžete spočítat svůj BMI index, nakoupíte zde všechno od zdravých svačinek na cesty až po láhev dobrého vína, které s vaší váhou nezamává. A samozřejmě tu mají i návod, jak se zbavit 3 kg nebo 30 kg.

K létu patří relax. A vaše tělo ho nepochybně potřebuje. Dopřejte mu ho na LadyLab.cz. Kromě očišťovací kůry tu najdete spoustu přípravků, po kterých si budou vaše vlasy, kůže i nehty připadat jako po návštěvě nejluxusnějšího salonu. A mají tu i afrodiziaka 😉.

Vyrazte s Twisto Pay na #summershopping a užijte si v létě každý den.