Patří mezi 10 největších online tržišť na světě. Prodává na něm 135 tisíc prodejců a je možné tu koupit přes 250 milionů produktů. Firma Allegro se chce stát evropským lídrem v e-commerce a podle těchto čísel k tomu má slušně nakročeno. Na české cestě ji bude provázet Twisto a tím i služby jako je Nákup na třetiny zdarma nebo platby do 30 dní.

Allegro do Česka vstoupilo minulý rok, kdy koupilo skupinu Mall Group. Jedná se o tržiště, na kterém firmy prodávají své výrobky zákazníkům. Najdete tu tisíce ověřených e-shopů, jejichž produkty jsou rozdělené do 14 kategorií, např. elektronika, auto-moto, dům a zahrada, móda, zdraví a krása.

Vstup Allegra na tuzemský trh je mimořádnou událostí pro české e-commerce. Jsme rádi, že si při svém vstupu do Česka vybrali pro zajištění odložených plateb (BNPL) právě Twisto, přestože mají vlastní řešení v Polsku a jejich dceřiná firma má úzké vazby na jiného českého poskytovatele,” hodnotí integraci Twista na nové tržiště Jan Hanzlík, country manager Twisto pro Českou republiku.

Co znamená spojení Allegra s Twistem pro zákazníka? Ještě pohodlnější nákup. U každého nákupu na Allegro můžete s Twistem nakoupit hned a platit do 30 dní. Platby nad 1 500 můžete rozdělit do 3 splátek bez navýšení, stačí v košíku zvolit Nákup na třetiny. Allegro navíc poskytuje službu Allegro Smart, díky které máte k pěti objednávkám doručení a vrácení zdarma.

Chceme zákazníkům nabídnout moderní platební metody, které jim nakupování na naší platformě usnadní. Proto jsme si při vstupu na český trh vybrali Twisto, tuzemskou jedničku v poskytování BNPL plateb,” vysvětluje Alvise Favara, obchodní ředitel společnosti Allegro, s tím, že oceňují dlouholeté zkušenosti a bohaté produktové portfolio Twista.

Služby Twista nabízí už přes 14 tisíc e-shopů, nákup na třetiny zdarma zákazníci využili už na více než 500 z nich. Tady najdete jejich přehled. Pohodlné nákupy s Twistem začínají pěkně nabírat na obrátkách.