Takzvaná selfíčka mají svůj zlatý věk už dávno za sebou. My jsme přišli na to, jak foťák v telefonu využít mnohem progresivnějším způsobem: nefoťte si obličej, foťte svoje složenky nebo třeba faktury! Dnes vám ukážeme pět důvodů, proč je to mnohem lepší než nějaké otřepané frontální snímky.

Zaplatíte jedna dvě
S naší apkou a funkcí Twisto Snap zaplatíte nejrychleji, jak to je jen možné. Fotku složenky prostě stačí nahrát do aplikace, nebo nám ji třeba poslat mailem. A my už se o platbu postaráme. Jde to fakt jediným prstem - kam se na nás hrabe nějaké opisování údajů z karty.

Žádné štráchy s bankovnictvím
Obzvlášť klienti velkých bank nám určitě dají za pravdu, že přihlásit se do internetového bankovnictví je občas vážně o nervy. Natož pak se všemi těmi certifikáty a verifikačními kódy něco kloudného zaplatit. Když ale platíte fotkou, na heslo do internet bankingu si stačí vzpomenout jen jednou za měsíc - to až nám budete platit souhrnnou fakturu za všechny platby, které jste za měsíc provedli.

Na webu bez karty
Peněženku nechte klidně ležet v kapse kabátu nebo v kabelce, pro nákup na webu vám bohatě stačí mobil. Když si objednáte cokoli z e-shopu, který nenabízí přímo Twisto platbu, můžete si nechat poslat fakturu na mail. Tu pak buď vyfotíte, nebo nám ji rovnou přepošlete. A je po starostech.

Jdete s dobou
Dnes už jen stěží najdete něco, co by bylo vskutku originální. A i když si FinTech postupně razí cestu do davů, pořád jde o zajímavou záležitost, se kterou se můžete blýsknout před kámoši nebo svojí holkou. Ukažte, že máte budoucnost v malíčku a plaťte už dneska jako naše budoucí pravnoučata.