Kvůli koronaviru zažíváme skutečně zvláštní rok, který se teď na podzim už podruhé překulil do té nejhorší fáze. Naštěstí žijeme ve světě telefonů, rychlého internetu, tisíců e-shopů a taky Twista. Máme pár tipů, jak ti může v těchto těžkých chvílích pomoct.

Zboží až domů

Nechce se ti mezi regály? Nakupuj online přes Twisto Pay. Můžeš z pohodlí domova, bez hotovosti a s doručením až domů. Twisto Pay najdeš třeba na Rohliku. I když je služba pod velkým náporem, snaží se všem vyjít vstříc. Po potravinách se lze online podívat i jinde. Potřebuješ drogerii nebo léky? Tak zkus třeba Lekarna.cz, Benu.cz nebo Ageo.cz. Všude lze platit přes Twisto Pay s 14denní nebo až 45denní splatností. Ostatně ve svém Twisto účtu najdeš spoustu dalších e-shopů, které by se zrovna teď mohly hodit.

Jídlo až domů

Pracuješ z domu, staráš se o děti a nemáte čas vařit? Známe. A objednáváme hotovku. Například Dámejídlo se nebojí doručovat ani lidem v karanténě. Na Ostravsku vozí jídlo taky Vosime.cz a v západních Čechách Jidlopodnos.cz. A jestli chceš něco na imunitu (což se zrovna teď docela hodí), mrkni na Aktin.cz. Řešíš i jídlo pro své zvířecí společníky? Zkus Superzoo.

Na poštu? Radši ne.

Jestli se ti doma válí nezaplacené složenky, faktury nebo dokonce pokuty, uhraď je tou nejjednodušší cestou – přes Twisto Snap. Stačí doklad vyfotit appkou nebo přeposlat na plati@twisto.cz a je to.

Jak vyjít s penězi? Víme.

S tvými příjmy je to možná letos jako na horské dráze. Možná se ti práce zkrátila, nebo dokonce není vůbec. Díky Twistu si můžeš splatnost svých nákupů odložit o měsíc nebo si větší nákupy rozložit až do 12 měsíců. Mít svou cashflow pod kontrolou se letos prostě hodí ještě o něco víc.

Jak na home office? Nakup za 0 %.

Jestli se ti práce opět přesunula domů, kde stále ještě nemáš úplně nejpohodlnější židli nebo vhodný stůl, nastala dobrá příležitost vytunit si svoji domácí kancelář. Na Bonami teď můžeš jakoukoli platbu nad 5 000 Kč rozložit za nulové navýšení. Na Vemzu to jde dokonce u nákupu od 1 500 Kč. Stačí zaplatit přes Twisto Pay.