Je těžká, neforemná, snadno se ztratí a často ji ani není kam uložit. Peněženka je prostě věc tuze nepraktická. A v dnešní době navíc zbytečná, protože platit už můžete i vlastním zápěstím. Zapomeňte proto koženou portmonku na poličce, navlékněte Twisto náramek a hurá do světa!

Při sportu
Ať už se potíte při běhu, na kole nebo třeba v posilovně, vyboulené kapsy od nadité peněženky si můžete s přehledem odpustit. Twisto náramek napojený na vaší Twisto kartu zaplatí vstup do fitka i občerstvení u stánku. A jediná boule, která vás čeká, je ta, kterou si zaviníte nešikovným pádem.

Na koncertě
Kdo se někdy dostal do hloučku těsně pod pódium, určitě nám dá za pravdu, že se vyplatí mít při ruce co nejméně věcí. Batoh nebo kabelka by tak akorát překážely a nosit peníze po kapsách je v tak namačkaném davu až příliš velký risk. Řešení je náramek. S ním se můžete strachovat už jen o to, abyste někomu nevylili pivo za krk.

Ve světě
Podvodným směnárnám se vyhněte obloukem, především ve velkých metropolích se bohatě obejdete i bez zdejší měny. S naší Mastercard kartou - potažmo i náramkem - můžete platit všude po zeměkouli. Když si ji navíc připevníte v podobě náramku na zápěstí, málokdo může využít vaší nepozornosti v davu a okrást vás jako nešikovného turistu.

Když se jde slavit
Páteční večer s kámoši, promile v krvi narůstá a pozornost úměrně tomu také klesá. Nebyli byste jediní, komu by se na párty podařilo vytratit v opilosti všechny peníze i s doklady. Připevněte si alespoň tu kasičku k zápěstí, ať ji ráno najdete přesně tam, kde má být. Nehledě na počet lahví, které večer padly.

Na rande
Zapůsobit na dívku vašich snů se dá nejen přirozeným šarmem, důvtipem a všeobecným rozhledem. Vyrazte do boje o její přízeň se zápěstím a zacvakejte večeři jediným tahem rukou. Víc cool už to snad ani být nemůže!