Není divu, že je po prázdninových radovánkách do kapsy tak hluboko. S trochou toho fištrónu se ale aktovky dají naplnit i bez nadité peněženky. Stačí vědět, kde nakupovat. A samozřejmě platit s Twisto!

  1. Frajerské boty a špičková aktovka
    Vrátit se do lavic v novém je tak trochu nepsané pravidlo. Aby si váš potomek vysloužil patřičné módní uznání, chtělo by to alespoň nový batoh nebo super tenisky. Obojí a ještě mnohem víc seženete na UrbanStore
    Boty
  2. Potřeby z papíru
    Nejen chytrých knížek, ale také třeba parádních úkolníčků není ze začátku školního roku nikdy dost. Na knihkupectvi-papyrus.cz mají všechno, od čítanek přes chemické tabulky až po parádní zápisníky.
  3. Snídaně šampionů
    Ne každý rodič má po ránu tu správnou náladu na přípravu hemenexu. Obzvlášť, když ještě nerozlepil obě oči. S Mixit je snídaně mnohem pohodlnější, mlékem nebo jogurtem ji s přehledem zvládne zamíchat i prvňák. Navíc si ji můžete namixovat přesně takovou, jak lahodí vaší chuti.
    Cereálie
  4. Hlídač včasných příchodů
    Děti vybavené správňáckými hodinkami chodívají do školy na čas. Ať už je to pravda nebo není, musíte uznat, že správný školák by měl mít přehled o tom, která zrovna bije. S hodinky-365.cz to dá i ten největší opozdilec.
  5. Digitální pomocníci
    Dávno jsou ty časy, kdy nám k učení stačil notýsek a tužka. Dnešní děti už se bez elektra neobejdou. Všemožné tablety, mobily a jiné technovychytávky koupíte s Twisto přes Datart.cz.
  6. Zrak jako ostříž
    Za šprta z první lavice by chtěl být jen málokdo. Jenže co si počít, když není z větší dálky vidět ani písmenko? Kontaktní čočky jsou - světe, div se - vhodným a efektivním řešením i pro školáky. Nejen, že vylepší zrak, ale dá se díky nim zbavit pověsti brejlouna. A to je, panečku, k nezaplacení.