Prý je lepší si je vyzkoušet. Oblečení, doplňky a boty. Jenže, pandemie nás naučila nakupovat online i módu a podle statistik nám to jde skvěle. Český statistický úřad kupříkladu zjistil, že oblečení je vůbec nejčastěji nakupovaným zbožím online. Máme pár tipů, jak si z domova udělat perfektní zkušební kabinku.

Dvakrát měř a jednou nakupuj!

Oblečení většinou nakupujeme více smysly než jen očima – materiál si je třeba osahat, zkusit na těle, podívat se, jak daný kousek vypadá přímo na nás. To jsou překážky, kterým se v covidové době pokusily prodejci módy čelit. A za nás udělaly svoji práci fakt dobře: už dávno se nestačí jen změřit. Teď u módních e-shopů zadáváme výšku, váhu a věk (tyhle 3 veličiny hrají podstatnou roli v tom, jak jsou kila v naší postavě distribuována), vybíráme si, jestli chceme volnější nebo naopak upnutější model, u spodního prádla volíme podobu i tvar hrudníku. Člověk si během takového nákupu připadá opravdu jako bavlnce. Jestli tě zajímají další zlepšováky, které se na e-shopové scéně loni narodily, podívej se na studii Český košík roku. Najdeš v ní spoustu dalších zajímavých novinek.

Materiál, materiál, materiál

Když si nemůžeme na oděv přímo sáhnout, o to větší pozornost se vyplatí věnovat složení materiálu. Určitě platí, že ty přírodní (jako je bavlna nebo len) jsou na těle příjemnější. Doporučujeme ale také novinky na módním trhu jako je lyocel, modal nebo cupro. Tyhle “poloumělé” materiály mají také skvělé vlastnosti a na léto jsou jak dělané.

Plať na 1 kliknutí Twistem

Pečlivě si vybereš velikost, prozkoumáš všechny informace o materiálu a pořád ti může za krkem sedět pochybnost, jestli nákup oblečení na internetu není přece jen velký risk. Na takové myšlenky existuje snadné řešení – Twisto. Oblečení nakoupíš platebním tlačítkem Twisto Pay a získáš 14 dní (při registraci až 45 dní) na vyzkoušení. Takže si zkušební kabinku můžeš udělat v klidu domova. Když ti tvůj výběr zrovna nesedne, vrátíš oblečení zpět a ze svého nezaplatíš ani korunu. Twisto bylo první, kdo tento způsob nákupu (Buy Now Pay Later) představil v ČR. Za 7 let existence Twistem zaplatilo už přes milion lidí. Tudíž můžeš být v klidu, není v tom žádný háček.

Plať postupně bez navýšení a za 0 Kč

Nákup na třetiny je další služba, kterou Twisto nabízí. Když máš před sebou nějaký větší výdaj, vůbec se nemusíš bát, že pak do konce měsíce (nebo do příští výplaty) budeš o rohlíku a vodě. Jednoduše, v appce a na pár klinutí si každý výdaj nad 1 500 rozložíš do 3 měsíců a nezaplatíš za to ani korunu navíc. Podívej se v Twisto appce do sekce Na nákupy a prozkoumej, kde všude tahle milá výhoda platí. A taky v téhle sekci najdeš aktuální výhody, například Answear právě teď poskytuje speciální slevy.

Nákupům zdar!