Taky kvůli koronaviru zažíváte docela jiné časy? Pracujete z domu nebo vůbec? Máme pro vás tipy, jak zvládnout finance i v době nouzového stavu.

1) Mějte přehled

Alfa a omega úspěchu. Mít kontrolu nad svými příjmy a výdaji znamená vědět, kde utrácíme, tedy kde můžeme nejvíc ubrat. Můžete si vést deníček nebo mít speciální aplikaci. Appka finanční služby Twisto umí výdaje automaticky seřadit do 20 kategorií. Na první pohled vidíte, na čem jste.

2) Nakupujte teď, plaťte pak

Této službě se říká “odložená platba” a původně vznikla pro nákup na internetu – aby si zákazník mohl zboží nejdřív prohlédnout a zaplatit, až když s ním byl opravdu spokojený. Tenhle způsob platby se ale hodí i ve chvíli, když na peníze teprve čekáte. Právě přes Twisto lze platit na stovkách e-shopů (zaplatíte s ním přes potraviny, elektroniku až po vybavení domů). Právě teď se hodí vědět, že jde vždy o online platby, tedy bezhotovostní nákupy.  

3) Plaťte postupně

Nemůžete si dovolit nějaký nákup? I na tohle má Twisto řešení. Jako jediná služba u nás zařídí splátky do 15 sekund na pár kliknutí v appce. Nepotřebujete žádné dokumenty, ani konzultace. Každý nákup nad 3 000 Kč si rozložíte až do 12 měsíců po svém rovnou v Twisto appce. Když takhle nakoupíte na Bonami nebo Smarty a nákup si rozložíte do 3 měsíců, bude to navíc s 0% navýšením.

4) Získejte 15 000 Kč a splácejte, až se vám to hodí

Twisto svoji odloženou platbu umí ještě prodloužit. Když si pořídíte Twisto účet, získáte zdarma na splatnost svých nákupů až 45 dnů. Funguje to jednoduše. Po založení Twisto účtu získáte ihned k dispozici peníze na nákupy – v průměru jde o 15 000 Kč, záleží na vašich příjmech. S těmito penězi celý měsíc nakupujete (nejen na e-shopech, Twisto má i platební kartu) a splácíte je až v polovině následujícího měsíce. Nebo si svoji splatnost můžete ještě odložit. Záleží na vás.