Už je to za pár. Poslední pracovní týden před námi a Štědrý den klepe na dveře. Jestli ještě nemáte všechny dárky po kupě a zároveň už nevěříte, že vám je stihne pošta (nebo dopravce) dodat před 24. prosincem, nezoufejte. Máme pro vás tipy na dárky, které pořídíte tradiční pochůzkou. Stačí strčit Twisto kartu (nebo iPhone) do kapsy.

Pro partnerky
Co je české, to je hezké. A české spodní prádlo můžeme jen doporučit. Například v Triole si zakládají na tom, že navrhují speciálně pro české křivky. Obchody najdete v každém větším městě.

Pro velké dcery
V každém větším českém městě najdete taky alespoň jeden designový obchod anebo trh, na kterém už není problém zaplatit kartou. Každá mladá dáma si přece zaslouží originální šperk nebo doplněk.

Pro malé dcery
Poznat přírodu a naučit se ji využít jako báby kořenářky. Pořiďte svým dcerkám knihu Bylinkář a připravte se společně na jarní zahrádky a letní louky.

Pro babičky
Babičkám pořiďte něco na zub. Zajděte do nejbližších lahůdek a nakupte jim tam dobroty, které má ráda. Vsadíme se, že nějaké dárkové koše už tam budou mít připravené.

Pro partnery
Kostkované košile, kožené rukavice, klasické prestižky (jsou zase hodně trendy) nebo vlněné čepice zmijovky (ty jsou ještě víc trendy). Sortiment tradičních obchodů s pracovními oděvy je kouzelně stálý. A my radíme nepodceňovat tyhle ostrůvky konzumní jistoty.

zdroj: Facebook

Pro malé syny
Umělec a ilustrátor David Böhm jednoho dne sbalil své 2 starší syny a vyrazil s nimi na Antarktidu. Potom napsal tuhle krásnou knihu, díky které se vaše děti o zamrzlém kontinentu dozví úplně všechno. Vlastně ještě víc.

Pro velké syny
Víme, že jsou nezničitelná a najdete je v army shopech. Ruská námořnická trika. Přežijí úplně všechno, zahřejí při každém počasí a hlavně nikdy nevyjdou z módy.

Pro dědečky
Češi jsou národem kutilů a díkybohu stále ještě existují klasické obchody, kde seženete vše, na co si kutil může vzpomenout. Třeba by letos váš dědeček ocenil elektrický šroubovák.

Ať vám jdou předvánoční přípravy pěkně od ruky.