Půjčujeme peníze, ale nejsme banka. Kdo jsme? Přece Twisto. Je toho dost, v čem se lišíme. Mrkejte na nejzásadnější rozdíly. Je jich 7 a ruku na to, že vás bude bavit je nejen číst, ale hlavně je využívat.

  1. Jsme jako Robin Hood. Tedy skoro. Nikomu nebereme a jsme tu pro každého. A hlavně potom pro ty, kteří nás potřebují nejvíc. Pro maminky, studenty nebo mladé živnostníky bez kreditní historie. Takovým banky nevěří, a proto, když už jim půjčí, tak za poplatky, ze kterých se protáčí panenky. My vám věříme.
  2. Nechceme zákazníky zadlužovat. A tak vám půjčíme jen tolik, abychom vás nedostali do finančních problémů.
  3. Když ptáčka lapají,… však to znáte. My vám budeme zpívat po celou dobu. A čím lépe se poznáme, tím lépe se u nás budete mít. Když zjistíme, že si můžeme navzájem důvěřovat, limit Twisto účtu vám navýšíme až na 25 000 Kč měsíčně.
  4. 261, 262, 263,… pořadové lístečky jsou nuda. A dost si jich užijeme na poště nebo na úřadu. Když jde o peníze, nestůjte fronty. U nás si sjednáte účet online. Jen za 7 minut.
  5. A když je potřeba něco řešit, do Twista se vždy dovoláte. Místo hlasových automatů máme na drátě tu nejpřátelštější zákaznickou podporu na světě, která čeká na váš telefon.
    Telefon
  6. Představte si svět, ve kterém za vás vaše banka vyřeší reklamace s prodejci. Správně, takový svět neexistuje. My ale nejsme banka! S reklamacemi vám pomůžeme. A protože celý měsíc platíme my, svoje peníze si můžete nechat na účtu, ať máte rezervu pro nečekané výdaje a s námi se vyrovnáte až příští měsíc. A když vám to i tak nevyjde, splatnost si můžete jednoduše odložit.
  7. Hvězdičky patří na oblohu, ne do smlouvy. A sáhodlouhé texty si nechme do románů. Píšeme stručně, lidsky a nenajdete u nás žádné skryté podmínky ani hvězdičky. Namouduši. Jakože se Twisto jmenujeme.

Twisto je opravdu jiné. Zkuste ho a zamilujte se hned na poprvé!