Dopřát si Vánoce a jiné větší výdaje, aniž by to pro tvůj měsíční rozpočet nebyl smrtící útok? Twisto se rozhodlo posunout online nakupování zase o krok dál a ode dneška nabízí svým zákazníkům přesně takové nákupy. A to přímo přes Twisto appku (nebo účet, samozřejmě).

Nová vychytávka se jmenuje Nákup na třetiny a umí hodně věcí zjednodušit. Vyzkoušíš ji jednoduše. Najdeš ji přímo v Twisto appce (účtu) jako zbrusu novou sekci Na nákupy. Najdeš v ní asi 50 e-shopů ze všech kategorií, na které si jen vzpomeneš.

Kde se s Twistem nakupuje?

Z módy třeba oba konce fashion abecedy – About You a Answear, ale taky Zalando a Zoot. Na boty a doplňky tu je Footshop, eObuv nebo Obag, vybavení domů najdeš na Bonami, Vemzu nebo Sconto nábytek, zábavu obstaráš na Smarty, Knihy Dobrovský a věci pro děti na Feedo nebo Wiki hračky. Jednoduše si tu vybere každý.

Jak mít Nákup na třetiny?

A teď to nejdůležitější. Když na jednom z těchto e-shopů nakoupíš nad 1 500 Kč, můžeš si tuhle platbu rozdělit na třetiny úplně zdarma. Uděláš to, jak jsi zvyklý/á u Twisto Splátek: rozložení platby si zvolíš v detailu dané platby. Jenže zatímco Twisto Splátky jsou za (fér) poplatek, rozložení do 3 měsíců u platby ze sekce Na nákupy je za 0, s 0% navýšením. Takže za něj nedáš ani korunu navíc.

Z Nákupu na třetiny máme fakt radost, protože se nám tím podařilo obrátit zavedený systém nákupů vzhůru nohama a zařídili jsme, aby poplatky za rozložení platby do splátek neplatili zákazníci, ale obchody.

„Touto zásadní novinkou poskytujeme lidem možnost platit odloženou platbou také na e-shopech, které tuto platební metodu doposud nepodporovaly. Ve světě podobné produkty zvedly zájem o online nakupování až o dvanáct procent. Odložená platba a splátky zdarma jsou cestou, jak ještě více podpořit růst internetových obchodů,“” říká náš CEO Michal Šmída.

Inspirace zvenku

Nutno dodat, že jsme se inspirovali v zahraničí, kde na takových platbách jede především mladá generace. Podobnou službu nabízí například australský Zip, díky kterému přestávají mladí Australané používat kreditky. Služby typu “nakupuj teď, plať později” jsou pro ně jednodušší.

Jen do toho!

Doufáme, že i tobě náš Nákup na třetiny přijde vhod. Třeba během Black Friday, před Vánocemi i po celý rok. Věříme, že nakupovat teď a platit později bez poplatků člověku uvolní nejen peněženku.