Twisto mělo večírek a přišla tam policie. Naštěstí jen ta módní.

Kateřina Kořínková: Křišťálově čistá basic asymetrie

Na velkolepou událost oslavující intergalaktickou slávu budoucnosti se dostavila i Kateřina, copywriterka na svém místě a žena vládnoucí slovem psaným i mluveným. Nesmrtelnost black & white klasiky dokonale přiživila sametovými nohavicemi mírně zvonového střihu a celek bravurně proťala asymetrickým topem elegantně odhalujícím profil nositelky v pasovém řezu. Boty do špice, třpytivý bradový šperk a uvolněně přehozený vodopád dobře živených vlasů k jedné straně jen potvrzují pravidlo, že méně někdy znamená více než více. Tleskám.

Anna Indrová: Zdařilá kalhotová podpásovka

Kraťasy v sytě modré a casual culík na večírek? V rozverném podání Anny, houževnaté vládkyně všech internetových moří omývajících facebookové a instagramové břehy, rozhodně ano. Vysoký pas v kombinaci se skromným crop topem totiž nabízí strhující podívanou, ale přílišná prostořekost je celému outfitu na hony vzdálená. Třpytivý face klenot doplňující plastické flitrování svršku a podtrhující jemný lesk kotníkových chelsea bot, to je rafinované párování zdánlivě nedůležitých detailů. Bravo, bella!

Pavel Rath: Vesmírný kovboj z budoucnosti

Pavel, hlavní hlava performance crew, novodobý Casanova a král parketu odrážející světla reflektorů z jiné dimenze, se dostavil v outfitu na první pohled budícím nekomplikovanost. Ve skutečnosti si ale dal nesmírně záležet. A ve svém kompletu v barvách svěží letní oblohy orámovaným nezkrotnými loknami rozpuštěné kštice sklidil nemalé obdivy stran přítomných dívek a dam. A svérázný, ale kompetentní doplněk? Naleštěné pilotky. Amen.

Dan Born: Trefa do bílé aneb Born to be white

Dan, muž činu rezonující ve světě produktového manažerismu, v tom umí chodit. Ve very oversize overallu pytlovitého střihu à la včelař/šermíř by se totiž zdánlivě mohla ztratit kdejaká atraktivní figura, byť atletického rázu. Ale tahle světlá výjimka potvrzuje všechna pravidla. A ve spojení se space teniskami a výraznými brýlemi stylově oscilujícími mezi retrem a brut-futurismem se celkový dojem šplhá do astronomických výšin. Výborně, white is the new black.

Klára Ottomanská: Vybroušený metalový akord

Předepsanému gala dress codu ve znění “galaxiálně úžasný” s přehledem dostála Klárka, která svou něžnou, ale přitom vytrvalou přítomností nenechá chod kanceláře ani na okamžik uklouznout. Oblékla se do monolitu stříbrné, který rozbil efekt důmyslně aranžovaného střihu. Celek oživila chanelovskou kabelkou, která ač na zlatém řetízku, nepůsobí rušivě, ale naopak rozehrává žádané napětí mezi dvěma na první pohled neladícími kovovými efekty. Plachý úsměv celek uměřeně a na úrovni doplňuje. Tato vesmírná střelkyně ví, dámy a pánové.

Ania Cingrošová: Gala(xiální) genialita s přesahem do athleisure

Profesně kvalifikovaná a ve společnosti více než velmi žádaná marketingová tahounka Ania zvolila mladicky odvážný (nikoli však nerozvážný) outfit s nádechem progresivní postmoderny. A v kosmickém klání fashion kreatur obstála. Kontrastní kombinací glitrovaného pláště s oversize kapucí a spodní sportovní vrstvy totiž docílila přirozeně nedbalého efektu. Ovšem outfitový plán má propracovaný do poslední nitě. Viz pastelový lila přeliv sladěný s růží, případně zdobný prsten s drobnou kulkou odrážející stříbřitost nápaditého svrchníku. Smekám.