Pojištění už dávno není záležitostí podomních kravaťáků. Pojistit si v dnešní době můžete doslova cokoli. Od vytopení sousedů až po králíka. A co je hlavní - opravdu se to vyplatí. Podívejte se s námi na ta nejlepší.

Pojištění domácnosti

Sedíte právě teď u sebe doma v obýváku? Rozhlédněte se kolem sebe a spočítejte si všechny přístroje a nábytky, které se vám mohou rozbít nebo odplavat po vodě (klepeme na dřevo i na zuby, aby se nikomu z nás nic takového nestalo). Nejspíš vám na to nebudou stačit prsty jedné ruky, že? A právě na všechny tyhle vychytávky moderní doby (díky za pračky a ledničky) i nezbytnosti používané po staletí (třeba ta krásná skříň po babičce) se vztahuje pojištění domácnosti.

Životní pojištění

Víte, čím jsme si všichni rovni třeba s Elonem Muskem a Bradem Pittem? Životem. Nic cennějšího totiž nikdo nemáme. Takže když je řeč o zabezpečení, tohle je #musthave.

Do životní pojistky se toho totiž schová mnohem víc než jenom smrt, ta nás stejně tak jako tak čeká jednou všechny, že ano... Ale taková pracovní neschopnost dokáže udělat pěknou čáru přes rozpočet (a to doslova), tak proč se nepojistit proti ní. Krásně to umí životní pojištění Mutumutu, které vás navíc odměňuje za to, když sportujete a staráte se o své zdraví. A my vás zase odměníme za to, že jste zodpovědní a vážíte si sami sebe, takže od nás k téhle pojistce získáte Twisto účet Premium na rok zdarma. Wow.

Cestovní pojištění

A když už jsme u Twisto Premium tarifu… Víte, že k němu od nás získáváte cestovní pojištění až pro šest členů domácnosti úplně zdarma? Že ne? Tak teď už to víte. Je to tak. A vzhledem k tomu, že léto a zasloužené dovolené nám za chvíli všem zaklepou na dveře, mohlo by se vám to hodit. Pojištění od Twisto účtu vám totiž případně uhradí zdravotní výlohy po celém světě až do výše 3 000 000 Kč.

A vztahuje se i na zimní sporty, kdybyste náhodou někde potkali sáňky v létě.

Pojištění osobních věcí a karet

Nosíte si to nejdůležitější každý den s sebou v batohu? Nebo v tašce, která váží plus minus tři tuny a přežili byste s ní bez problémů rok na pustém ostrově, protože na dně máte spoustu ukrytých pokladů? Tak to nejste sami. A bohužel se pořád najde spousta lidí, které maminky a tatínkové nenaučili, že na cizí věci se nesahá. A právě pro tyhle nepříjemné situace je tu pojištění osobních věcí a platebních karet. Fotky z peněženky vám to sice nevrátí, ale aspoň si budete moci koupit nový notebook.

Havarijní pojištění

Povinné ručení si platí ze zákona všichni, kteří vlastní motorový dopravní prostředek. A to je dobře. Protože komu se v životě nestalo, že omylem odřel cizí auto, ať zabliká blinkrem.

Ale co když někdo nabourá vaše auto a ujede, protože ho maminka a tatínek nenaučili, že když něco rozbije, tak se má omluvit a napravit to? Nebo vám auto někdo ukradne? Pak je dobré mít havarijní pojištění. Věci, co jsou prostě k vzteku, se totiž vždycky zvládají mnohem lépe, když máte jistotu, že vás někdo podrží.

Tak jak jste na tom? Kolik z TOP 5 pojistek pro klidný život máte vy? Přejeme vám, ať žádnou z nich nikdy nepotřebujete, ale znáte to… Štěstí přeje připraveným a u pojištění to platí dvojnásob.