Letos to bude snadné. Žádné složité přemýšlení, co mám té babičce, mamince, kamarádovi, strejdovi,... pořídit k Vánocům. S vybíráním dárků jednoduše pomůže náš generátor přání. Seznam “pro koho co” budeš mít hotový za pár minut. Tady!

Pro koho je prejusi.twisto.cz?

V našem vánočním wishlistu si nejdřív zvolíš jednu ze sedmi kategorií, pro koho dárek hledáš. Buď podle rodinných příslušníků (pro prarodiče, pro rodiče), nebo podle toho, jestli obdarovaný leze po čtyřech nebo po dvou (pro děti, pro zvířata), případně podle pohlaví (pro něj, pro ni), nebo jednoduše “z lásky”.

Kolik mě budou dárky stát?

Pak si určíš cenové rozmezí. Můžeš si vybrat ze tří variant: do 500 Kč, do 2 000 Kč a nad 2 000 Kč. A pak už jen házíš do svého seznamu dárků tipy, které ti náš generátor přání poradí. Každý dárek si samozřejmě můžeš podrobně prohlédnout. Když klikneš na “mrknout na dárek”, půjdeš přímo do e-shopu, kde najdeš všechny detaily.

Jak vyhrát na prejusi.twisto.cz?

Celý seznam si pak pošleš na e-mail a dárky nakoupíš, až budeš chtít. Třeba klidně hned. Se svým seznamem navíc můžeš na začátku prosince soutěžit. Když vyhraješ, zaplatíme ti ho. Lákavá nabídka, že?! Stačí pár kroků a jsi v soutěži, pravidla najdeš tady.

A ještě jednu soutěž pro tebe máme. Do té se dostaneš automaticky, aniž by ses musel/a nějak namáhat. Každá listopadová a prosincová platba s Twisto Pay tě totiž posílá do soutěže o iPhone13 Pro a spoustu dalších cen.  O ní si zase můžeš přečíst tady. Vánoce s Twistem budou letos plné splněných přání.