Platební služby, které Twisto poskytuje, stojí z velké části na důvěře. S důvěrou, že vaše platby provedeme efektivně a uživatelsky přívětivě, se na nás obracíte vy, naši klienti. Twisto naopak důvěřuje vám. Abyste mohli své nákupy nebo vyúčtování hradit později, platí za vás nejdřív Twisto svými vlastními penězi.

Vaše důvěra je pro nás velkým závazkem a vynakládáme proto spoustu energie a prostředků na to, abychom pro vás naše služby dělali den za dnem lepšími. Těšíme se, že i vy s naší důvěrou naložíte tak, aby vám nepřinesla starosti, ale naopak dlouhodobý užitek a pohodlí při každodenních transakcích.

Abyste nezapomněli na blížící se splatnost vaší faktury nebo vyúčtování, několikrát se vám v průběhu týdnů i dnů těsně před splatností připomeneme pomocí SMSek a mailů. Vždy tak budete včas vědět, kdy a jak máte platbu provést.

Každému z nás se může stát, že se dostane do situace, kdy peníze úplně perfektně nevycházejí. To nejlepší, co v takovém případě můžete udělat, je ozvat se nám. Rádi spolu s vámi přijdeme na řešení, které bude vyhovovat všem. Naopak to nejméně moudré je takovou situaci ignorovat.

Pokud vaši platbu v řádném termínu na našem účtu neevidujeme, stává se z ní pohledávka, tedy dluh, který putuje do správy našeho oddělení vymáhání. Opět se vás budeme snažit všemi dostupnými kanály kontaktovat a dohodnout se na dalším postupu. V souladu s obchodními podmínkami vám však také budeme nuceni účtovat pokuty. Ty mají za cíl především pokrýt náklady, které s vymáháním máme. Ideální je nenechat situaci zajít tak daleko a naopak se včas ozvat a zabránit tomu, aby váš dluh zcela zbytečně narůstal.

Pokud brzy nedojdeme k dohodě a úhradě pohledávky, předáváme ji k externímu vymáhání. To může v závislosti na výši a vlastnostech dané pohledávky probíhat různým způsobem. Od vymáhání některou z partnerských inkasních agentur až po vymáhání soudní, případně oznámení podezření na úvěrový podvod orgánům činným v trestním řízení. V každém případě dlužná částka dále zbytečně narůstá, navíc jsme pak nuceni vaši negativní platební morálku nahlásit do úvěrových registrů. To jsou všechno důvody, proč bychom se takové situaci vždy rádi vyhnuli a dohodli se s vámi dávno před tím, než dluh začne zbytečně bobtnat.  

I důvěru, kterou my vkládáme do vás, bereme velmi vážně. Každá jedna pohledávka je pro nás důležitá. Děláme maximum proto, aby se pohledávky do stavu po splatnosti vůbec nedostávaly. Pokud k tomu ale dojde, budeme vždy férově, vytrvale a v mezích zákona postupovat tak, aby byla každá z nich uhrazena. Důvěra totiž zavazuje.