Až budete balit na dovolenou, přibalte si Twisto. Tenhle společník se vyplatí. A to hodně. Ušetříte peníze na řadě zásadních věcí. Na vybavení kufru, pojištění i na placení čehokoli v zahraničí. Provedeme vás krok za krokem všemi výhodami, abyste je mohli o prázdninách využít naplno. Ale není to jen o šetření, s Twistem může relaxovat i váš rozpočet, protože si výdaje naplánujte tak, abyste si prostě odpočinuli i po finanční stránce.

Získejte peníze za půjčení auta i výbavu na dovolenou

Ještě než vyrazíte, je potřeba koupit spoustu větších nebo menších věcí. Od opalovacích krémů, přes nový outfit na promenádu až třeba po nové kolo. Pro vás je to zároveň první příležitost, jak s Twistem ušetřit. Pokud máte Twisto účet, najděte si pod záložkou “Na nákupy” obchod, kde potřebné věci pořídíte. U řady nich získáte cashback. Stačí nakoupit přes proklik a po nákupu se vám část peněz připíše zpátky na účet. Kredity pak můžete využít jakkoli na zaplacení dalších nákupů nebo na zaplacení části svého vyúčtování.

Peníze dostanete zpátky třeba při nákupu čtení na prázdniny (Knihy Dobrovský - cashback až 5,3 %), opalovacích krémů (Dr. Max - cashback až 5,3 %), léků proti nevolnosti v autě (Lékárna.cz - cashback až 3,2 %) nebo nových bot na pláž (Eobuv.cz - cashback až 4,2 %).

Cashbackem můžete obohatit svůj Twisto účet i při půjčení auta v zahraničí. Když si auto pronajmete přes záložku “Na nákupy” a společnost “Rentalcars.com”, můžete dostat zpátky na účet až 5,2 % z ceny.

Plaťte s výhodným zahraničním kurzem - bezpečně

Když jsem se vrátila z rodinné dovolené v Thajsku, spočítala jsem si, že jsem díky placení Twisto kartou ušetřila 460 Kč. Což je skvělý výsledek, vzhledem k tomu, že se na moc místech kartou platit nedalo. A také je to příjemné finanční pohlazení po návratu,” svěřila se se svojí zkušeností kolegyně Katka. “Navíc jsem věděla, že mám své peníze v bezpečí, díky tomu, že můj Twisto účet není propojený s mým bankovním účtem.

Katka má Twisto v tarifu Premium a právě s tímto tarifem, který stojí 199 Kč měsíčně, získává každý zákazník možnost platit s výhodným zahraničním kurzem. Na každé platbě v cizí měně ušetříte až 3 %! Nezáleží na tom, jestli platíte online nebo v kamenném obchodě. Konverze měn probíhá automaticky a čerpá prostředky z dostupného Twisto limitu.

Plaťte kdykoli, kdekoli a vždycky bez poplatků

Platby v cizí měně jsou s Twisto kartou tak výhodné díky tomu, že se vám neúčtují žádné dodatečné náklady spojené s převodem měny a provizí - na rozdíl od platby v zahraničí běžnou debetní kartou vydanou bankou. Zároveň si nemusíte zakládat samostatné měnové účty a financovat je. Po celém světě platíte úplně stejně jako v Česku a převod do cizí měny proběhne automaticky.

Je jedno, který den nebo v který čas nakoupíte. Ani při placení o víkendu vám Twisto nebude účtovat nic navíc, což u jiných aplikací umožňujících platby v zahraničí, vždy neplatí.

Přečtěte si, jak bezpečně platit při dovolené v zahraničí.

Cestovní pojištění zdarma

S Twistem Premium získáte ještě jednu věc, která zlevní dovolenou sympatickou sumu. Cestovní pojištění pro celou rodinu zdarma. Platí po celém světě a může ho využít až 6 členů domácnosti najednou. Kryje zdravotní výlohy až do 3 milionů korun.

Nevyčerpejte si svůj rozpočet

Právě začala skvělá akce na letenky, nebo jsou lístky na letní fesťák za super cenu? Nebo se objevil výhodný last minute? S Twisto účtem vám výhodná akce neunikne. Můžete si to pořídit, aniž byste tím rozhodili svůj měsíční rozpočet. Lístky, letenky či zájezd si koupíte s Twistem a zaplatit to můžete až do 45 dní.

A pokud svůj nákup potřebujete zaplatit později, i to s Twistem snadno můžete. V Twisto appce si snadno nastavíte počet a výši splátek a dopředu budete přesně vědět, kolik za to zaplatíte navíc.

Nákupy na třetiny zdarma!

Nákupy na tři splátky zdarma se hodí před dovolenou i po ní, kdy bude váš rozpočet nejspíš unavenější než obvykle. V Twisto appce najdete pod sekcí “Na nákupy” e-shopy, na kterých můžete využít Nákup na třetiny. Přes proklik si vyberete, co chcete, objednáte a zaplatíte jen první třetinu. Další dvě v následujících dvou měsících. Za tohle sympatické rozložení, které ulehčí vašim rodinným financím, nedáte ani korunu navíc.

Twisto vás bude provázet nejen na dovolené ale i po ní. Je tu pro vás, aby váš finanční svět byl prostě v pohodě.