Jak akce funguje?

Každý měsíc uhradíš částku 99,-Kč a potom si můžeš nechávat dopravit jídlo od Dáme jídlo zcela bez omezení a zdarma, protože ji za vás zaplatí Twisto.

Poplatek za neomezenou dopravu na Dáme jídlo činí 99,-Kč a je splatný každý kalendářní měsíc. Poplatek ti bude účtován automaticky prostřednictvím Twisto účtu. Pokud službu aktivuješ během měsíce, bude ti účtována jen adekvátní část

Ke konci každého měsíce ti zašleme přehledné vyúčtování, kde uvidíš, účtovaný poplatek, kolik si ušetřili za dopravu a jaké si provedl nákupy.

Aktivaci služby zajistíš odpovědí na e-mail, který jsme ti poslali. Službu máš vždy aktivní až poté co ti přijde aktivační e-mail.

Co vás nejvíce zajímá

Jak zaplatím 99 Kč za měsíční dopravu?
Částka 99 Kč se ti odečte při měsíčním vyúčtování tvého Twisto účtu. Vyúčtování chodí první den nového měsíce. Na jeho úhradu je vždy 15 dnů. Zaplatíš kartou, převodem anebo klidně osobně v bance.

Při platbě na Dáme jídlo mi naúčtovali cenu dopravy. Já ji ale mám mít zdarma.
Buď v klidu. Částku za dopravu ti vrátíme hned následující den. Dostaneš ji v kreditech na svůj Twisto účet. Kredity můžeš využít na jakýkoli nákup. Třeba na Dáme jídlo.

Můžu akci využít na jakoukoli dopravu na Dáme jídlo?
Akce platí na jakoukoli dopravu do 69 Kč.

Doprava přes Twisto se mi zajedla. Jak si ji můžu odhlásit?
V každém e-mailu, který ti o této akci přišel, najdeš odkaz s odhlášením.

Odhlásil/a jsem se od akce. Platí mi ještě?
Ano. Platí až do konce kalendářního měsíce. Pak už ne.

Odhlásil/a jsem se od akce, ale chci ji zpět. Jde to?
Ano. Napiš nám e-mail na dotaz@twisto.cz.

Chtěli bychom vás upozornit na pár následujících věcí:
Ø Doprava zdarma od Twisto se neuplatní v případě volby dopravy od Dáme jídlo, která převyšuje částku 69,-Kč.
Ø Společnost Twisto si vyhrazuje právo vaši žádost o zřízení Twisto účtu neschválit a to zejména z důvodu posouzení Vaší úvěruschopnosti.
Ø Ve Vašem Twisto účtu naleznete v sekci vyúčtování částku za zakoupené zboží u Dáme jídlo včetně původní ceny za dopravu, přičemž ušetřený poplatek za dopravu Vám bude vrácen v kreditech k Vašemu Twisto účtu (uvedené nemá vliv na účtovaný poplatek za dopravu zdarma).
Ø Pokud vás tato akce už nebaví, můžete se kdykoliv zdarma odhlásit prostřednictvím odkazu zaslaného ve vašem emailu. Mějte však na paměti, že vám nebudeme účtovat poplatek za dopravu zdarma až od následujícího měsíce.
Ø Tato akce je pilotním projektem spolupráce Dáme jídlo a společnosti Twisto payments a.s., minimální doba trvání této akce činí 3 měsíce od 1.8.2019, přičemž si vyhrazujeme tuto akci po uplynutí doby uvedené v předchozí větě, kdykoliv zrušit a to po předchozím upozornění všech účastníků akce. Akce bude ukončena vždy k prvnímu dni měsíce následujícího po měsíci, kdy bylo toto ukončení oznámeno prostřednictvím Twisto účtu všem účastníkům.