Zimní počasí ráno, odpoledne babí léto jako vymalované. Správně se obléknout do podzimních dnů může představovat neřešitelný rébus. Anebo taky ne. Stačí znát pár jednoduchých triků. S 30% slevou na ZOOT to jde ještě lépe. Pro Twisto zákazníky platí až do konce října.

Vrstvit, vrstvit, vrstvit

Vrstvení. Tenhle styl oblékání má dokonce svoje heslo na Wikipedii. Asi pro svou praktičnost a univerzálnost. Když není počasí stabilní, jednoduše se vyplatí obléknout se jako cibule. Pěkně vrstvu po vrstvě. Protože stejně jednoduše jako si je na sebe obléknete (třeba ráno), jednoduše je můžete i postupně odložit (třeba odpoledne). K tomu vrstvení patří mezi trendy podzimu 2019, takže směle do toho. O to víc, že v Twisto účtu najdete v sekci Výhody 30% slevu na Zoot. Stačí se jen prokliknout a máte všechno (i zlevněné zboží) téměř o třetinu levnější.

Zarolujte se do roláku

Nechcete to zabalit s letními šaty nebo tílkami na špagetových ramínkách? Nemusíte, ani když teploty klesnou pod 20 stupňů. Stačí si pod ně obléknout rolák a jemné svršky z léta udělají parádu i na podzim. Navíc rolák zužuje siluetu, takže budete vypadat ještě štíhlejší než za horkých dnů. Doplnit tuhle kombinaci koženou bundou je krok, kterým rozhodně nešlápnete vedle. Vrstvení totiž dokonce přikazuje kombinovat co nejvíc odlišné materiály. Varianta satén s kůží to dokonale splňuje.

Vlna a mohér

V dobách chytrého outdoorového oblečení je občas dobré vystoupit z komfortní zóny nových materiálů a vrátit se k těm starým dobrým přírodním. Že vás vlněný svetr vždycky škrábe? Dejte si pod něj košili nebo tuniku. Když bude vykukovat pod svetrem, můžete si odškrnout další důležité pravidlo vrstvení, a tím je kombinovat různé délky. A pokud nechcete vlnu, zkuste mohér. Kromě toho, že je zrovna in, má ještě lepší izolační vlastnosti než vlna.

Kalhoty + sukně = VSL

Tak to tu už pěkných 15 let nebylo. Obléct si pod sukni kalhoty. "Pamětníci" kombinaci dobře znají z 90. let, mladší ročníky tomuto trendu teprve musí přijít na chuť. Určitě ho ale přivítají všechny ženy a dívky, které nerady punčocháče. A rada pro začátečníky? Zkuste se sukněmi nejdřív kombinovat přiléhavé kalhoty a teprve pak ty volnější. Díky nakupování na Zootu můžete tuhle kombinaci v klidu vyzkoušet a nakoupit jen to, co vás zahřeje a v čem se budete cítit dobře.