Dobře víme, že jeden mail od Twista dokáže začátek měsíce trochu znepříjemnit - pravidelné vyúčtování. Ale abychom svým zákazníkům tenhle moment usnadnili, nabízíme odložení splatnosti vyúčtování. Je to snadný nástroj, který pomůže, když přijde vyúčtování ve špatný moment.

Kolik si můžu odložit?

Jak velkou částku si odložíte, záleží jen na vás. Maximálně to však může být 90 % z celkového vyúčtování. 10 % je potřeba zaplatit v každém případě. Odložená částka a poplatek za odložení se automaticky přičte k vyúčtování v příštím měsíci. Zároveň se vám tato částka odečte z vašeho měsíčního limitu na Twisto účtu. Takže pokud máte měsíční rozpočet od Twista třeba 10 000 a potřebujete si 2 000 Kč odložit, další měsíc budete mít k dispozici od Twista 8 000 Kč, minus poplatek za odložení.

Do kdy si můžu vyúčtování odložit?

Na odložení splatnosti vyúčtování máte čas až do 15. dne v měsíci, tedy do posledního dne splatnosti faktury. Odložení už samozřejmě není možné poté, co jste ho zaplatili.

Jak přesně si vyúčtování odložím?

Ve svém účtu v appce nebo na webu kliknete na vyúčtování a poté zvolíte odložit. Vyberete si částku, kterou chcete zaplatit později, a rovnou uvidíte, kolik vás to bude stát navíc. Pak už jen stačí potvrdit svoji volbu.

Kolik mě to bude stát?

Odložení splatnosti stojí podle toho, jak velkou částku si odložíte. Například při odložení 10 000 Kč, zaplatíte navíc 435 Kč. Přesnou částku uvidíte buď ve chvíli, kdy odložení zvolíte nebo si ji dopředu můžete vypočítat na kalkulačce u nás na webu.

Jak často můžu vyúčtování odkládat?

Tuto službu můžete využít každý měsíc. Důležité je vždy zaplatit alespoň 10 % vyúčtování.

Co když nemůžu zaplatit ani 10 %?

Pokud se neozvete, začnou vám nabíhat poplatky z prodlení. Proto nám zavolejte nebo napište co nejdříve, spolu to zkusíme nějak vyřešit. Odložení splatnosti vám podává pomocnou ruku ve chvíli, kdy to potřebujete, nechceme, abyste si s ním způsobili potíže.