Vyházet šatník, nechat se ostříhat, vyhnat ze zahrady poslední zbytky zimy. Jaro volá po novém začátku. Čeho? To je jen na vás. Twisto vám s tím pomůže výhodnými nabídkami, které právě rostou jako tráva po dešti.

Nákupy na zahradu nepočkají

Také to milujete? Ponořit ruce do čerstvé hlíny, zasít do ní semínka a se zatajeným dechem čekat, jestli to letos zase vyjde. V Bauhausu teď můžete nakupovat pomocí Twisto Pay, takže semínka vyklíčí a koupelna bude mít nové kachličky dřív, než bude čas nákup zaplatit.

A osvěžit dům od zásuvky v kuchyni až po nový ovladač k televizi můžete i v e-shopu, kde řádí cenový orkán - Priceorcan.

Dárek, který udělá radost i vaší peněžence

Na vztahu je třeba pracovat. Pořád. A nejen na tom partnerském. A drobné (nebo i větší) pozornosti dokážou vztah určitě osvěžit. Mrkněte proto na e-shop Dárek k akci, kde za výhodnou cenu seženete skoro všechno od ionizačního kartáče až po smršťovací zahradní hadici.

Plaťte brýle postupně

Brýle umí změnit pohled na svět. A také pohled světa na vás. Dopřejte si na jaře novou ozdobu svého obličeje s Eyerim. Ve slunečních brýlích teď například letí francouzský bohémský styl. Buďte odvážní a jděte do toho! S Twistem si francouzskou image můžete dopřát na třetiny bez navýšení. Allons-y!

20 % na jarní boty

Na e-shopu CCC už vykročili vstříc létu, což znamená, že jarní botky tu najdete s opravdu sympatickou slevou. Třeba všechny baleríny a polobotky koupíte o 20 % levněji než v sezóně. Tak se do nakupování pořádně obujte 😉.