Někdy stačí málo a vztah, který usínal, se probudí k novému životu. Máme pro vás tipy na valentýnské dárky, které vaše partnerství posunou do jiné dimenze nebo alespoň trochu osvěží. Vybírat můžete podle toho, co vám ve vztahu chybí. A platit s Twistem můžete podle toho, jak se vám to hodí. Třeba až po vyznání lásky. Pokud se tedy zvládnete vyslovit do 30 dní… 😀 A jestli potřebujete na všechno víc času, rozložte si placení na třetiny, zdarma.

Vášeň

Chcete trošku vášně nebo pořádnou nálož? Na Flagranti si můžete vybrat přesně požadovanou míru vzrušení. Jestli chcete zažehnout jen menší plamínek, bude vám stačit něžná sada pomůcek v malé kosmetické taštičce. Pokud chcete spalující žár, věnujte balíček, v němž je šikovný pomocník z hedvábného silikonu i masážní svíčka, která zahřeje, ale nespálí.

Vášnivé chvíle můžete zažít i díky speciální nabídce Astratexu. Stačí pořídit něco z krajkové kolekce a večer (ale i ráno nebo klidně poledne) plný vášní máte zaručen.

Hravost

Pokud se z vašeho partnerství vytrácí hravost, vraťte ji tam společenskou hrou. Hra o manželství slibuje nejen zábavné chvíle, ale i lepší poznání vzájemných nesplněných snů.

Péče

S exkluzivní sadou Láska a intimita z e-shopu BEWIT si dopřejte víc než kapku uvolňující i lehce erotické péče. Směsi esenciálních olejů a další doplňky vás emocionálně vyladí a pošlou do smyslého ráje. Pokud si k tomu přidáte ještě masáž pomocí masážní rukavice s rotačními nerezovými kuličkami, budete na ty harmonické chvíle ještě dlouho vzpomínat. A kdyby náhodou po vší té náloži péče nezavládla partnerská pohoda, namasírujte rukavicí alespoň sami sebe, to taky jde.

Voňavé nohy

Pokud požární čidlo spustí poplach, když si váš partner vyzuje v předsíni boty, je potřeba udělat zásadní krok pro váš vztah. Koupit balíček, který puch zlikviduje. Na Angry Beards mají přesně takový. Obsahuje nejen kvalitní ponožky, ale i likvidátor zápachu z bot i nohou. Mimochodem na stejném e-shopu můžete pořídit bojovníka proti potu i na jiných mužských partiích. V sympatickém balíčku prodávají komplexní péči o kule s boxerkami.

Pohyb

Sedíte spolu pořád jen na gauči? Kupte jako dárek sportovní oblečení a vyrazte sportovat. Na GymBeam se nebojí prohlásit, že mají sportovní oblečení i pro ty nejnáročnější ženy, na Ladylab zase oblečení, které zvyšuje sebevědomí. To stojí za pokus. Jestli nechcete sportovat venku, investujte do domácího trenažéru. Při společném cvičení posílíte nejen svaly, ale i vztah.

Když přidáte ke cvičení i balíček správné výživy a případně i domácí kolagenové solárium, stane se z vás pár, za kterým se bude každý otáčet.

Dobrodružství

Chybí vám vzrušení z cestování? Pořiďte na Alternative Airlines levné letenky a leťte za dobrodružstvím. S Twistem si můžete jejich placení zdarma rozdělit do tří měsíců. A pokud chcete tip na originální způsob, jak oznámit, že vyrážíte na výlet, darujte voucher s letenkami v novém příručním zavazadle. Prostorná dámská kabelka z pravé kůže, případně unisex kožený batůžek se na cestách bude hodit.

Diamanty

A ten největší trumf na konec. Blyštivý kamínek dokáže se vztahem udělat zázraky. A to vážně. Stačí věnovat prsten s diamanty, který symbolizuje nekonečnost vaší lásky, a budou se dít věci, slibujeme.