Chcete, aby se zákazníci na váš e-shop rádi vraceli? Nabídněte jim kromě skvělého zboží i pohodlné placení. Přidáním BNPL (buy now, pay later) služeb zvýšíte prodeje a zajistíte si věrnost zákazníků. Platební řešení od Twista můžete snadno integrovat i do svého obchodu. Tady je návod, jak na to.

Krok 1: Řekněte nám něco o sobě

V prvním kroku se s vámi chceme trochu seznámit, abychom vám mohli nabídnout přesně to, co se na váš e-shop hodí. Na Twisto webu klikněte pod záložkou “Mám e-shop” na “Chci Twisto”. Dole na stránce vyplňte poptávku. Budeme se ptát na podrobnosti nejen o vás, ale i o vašem e-shopu. Chceme znát třeba v jaké oblasti podnikáte, i jakou používáte platformu pro váš e-shop.

Krok 2: Co nejdříve se vám ozveme

Po odeslání formuláře vám potvrdíme, že jsme vaši poptávku dostali a poté u nás všechno pečlivě projdeme a připravíme. Během několika dní vás kontaktujeme s podrobnostmi, jak můžeme zahájit spolupráci. Případně rovnou dostanete smlouvu a přihlašovací údaje do systému Twista.

Krok 3: Integrace Twista na e-shop

S integrací na e-shop vám rádi poradíme. Zaležet bude na tom, jestli bude probíhat přes platební brány (GoPay, Comgate, PayU,...), což se dá zvládnout během jediného dne, nebo napřímo. Přímá integrace s sebou přináší i těsnější propojení s Twistem, což znamená, že můžete využít další prostor i v rámci našich marketingových kampaních. Zkrátka, když budeme vidět my u vás, budete vidět i vy u nás.

Krok 4: Výhody pro váš e-shop

Díky našim číslům víme, že zákazníci, kterým nabídnete různé možnosti placení, jsou věrnější a nakupují víc. Ve chvíli, kdy si můžou placení nákupu odložit, je hodnota jejich objednávky v průměr o 10 až 40 % vyšší než u klasických platebních metod a o 40 % je vyšší i frekvence jejich nákupů. S Twistem jim můžete nabídnout Platbu do 30 dní nebo Nákup na třetiny zdarma.

Skvělé zkušenosti máme i s widgety, malými interaktivními prvky vestavěnými do webových stránek e-shopu, které zobrazují například to, jaké platební metody e-shop nabízí a jakým způsobem je může zákazník využít. Konkrétně v případě Twista widgety informují o možnosti platit do 30 dní nebo o možnosti rozdělit si platbu na třetiny zdarma. Testovali a vyvíjeli jsme je několik let, teď, když je obchodník nasadí, zásadně zvýší počet transakcí na svém e-shopu, i objem utracených peněz. Například na internetovém tržišti Allegro se zvýšila s widgety celková částka za Twisto nákupy o 40 %, celkový počet transakcí potom o 33 %. Ale super výsledky mají i mnohem menší e-shopy!

Krok 5: Postaráme se o vás i vaše zákazníky

Integrací to nekončí. Naši kolegové ze zákaznického oddělení tu budou pro vás i vaše zákazníky, kdyby něco nešlo jako po másle. Rádi vám i jim pomůžou na chatu, po telefonu nebo přes e-mail. 

Chcete Twisto? Mrkněte sem a naše spolupráce může začít. Těšíme se. Těšte se taky 😉