Festival Metronome Prague je unikátní. Díky němu si můžeš poslechnout nejlepší kapely z celého světa i z České republiky. Letos přijede například kapela Underworld, Skepta a vystoupí čeští Tata Bojs. Celý festival je ekologický - servíruje se tu na recyklovaném nádobí, a běží tam jen elektronické platby - žádné náramky, nemusíš s sebou tahat hotovost, zaplatíš tu kartou nebo mobilem.

zdroj: Metronome festival


Když si založíš Twisto účet (a budeš tak moci platit Twisto kartou nebo iPhonem), získáš slevu 300 Kč na vstupenku. Před Vánocemi je navíc ve slavnostním balení.

Chci Twisto

A jak na to? Založ si Twisto účet, automaticky se ti připíše 300 Kč ve formě kreditů. Nakup vstupenku (nebo víc) přes Twisto. První den následujícího měsíce ti přijde vyúčtování, na jehož zaplacení kredity použiješ.

Proč Twisto?
Twisto je platební appka s kartou pro nákupy 21. století. Díky přehledné appce máš svoje výdaje pod palcem a díky platebnímu tlačítku Twisto Pay nakupuješ na 1 kliknutí na více než 600 e-shopech. Na nákupy v zahraničí dostaneš nejlepší kurz na trhu a na výlety za hranice zdarma cestovní pojištění.