Twisto mění ceník, rozhodně ale ne svůj přístup k zákazníkům.

Všichni víme, že poplatky nemá nikdo rád. A nemáme je rádi ani v Twistu. Na druhou stranu jen málokteré věci a služby, které jsou zadarmo, skutečně dobře fungují. Twisto chce být stále lepší, a tak od 1. července budou tarify s kartou zpoplatněné. Tarif Twisto Standard bude stát 49 Kč a Twisto Premium 99 Kč měsíčně.

Bylo by sice jednodušší prošpikovat Twisto skrytými poplatky, ale to není náš styl. Jsme a budeme transparentní a věříme, že to naši zákazníci ocení. Twisto je plnohodnotná platební služba, která šetří peníze, čas a zjednodušuje život. A to za cenu kávy anebo obědového menu. Zpoplatnění tarifů pro nás zároveň představuje závazek nepřestat na sobě makat.

Zároveň spouštíme snadnou změnu tarifů. Vše se dá udělat pohodlně v on-line účtu v sekci Nastavení. Návod, jak na to, je ve videu.

S novými cenami nabízíme také možnost volby v podobě 100% garance spokojenosti. Jsme stále mladá firma a občas se nám něco nepovede. Když tedy klienti nebudou spokojeni s našimi službami, můžou se rozhodnout poplatek snížit. A protože garance je stoprocentní, nemusí platit vůbec nic. V tom případě bychom jen rádi věděli, co se zákazníkům na našich službách nelíbí, abychom mohli nedostatky napravit. Naopak pokud bude někdo chtít Twisto odměnit vyšším poplatkem, i tohle bude možné. A my pak budeme mít víc peněz na vývoj nových funkcí. Je to fér? Myslíme si, že je. Žádné závazky, žádné překážky, ale svoboda volby. Tak jak to sami máme rádi.