Hned, bez registrace a zdarma. Výhody Twista jsou pro vás připravené na tisících e-shopech, stačí si jen vybrat platbu pomocí Twisto Pay. Provedeme vás teď jednoduchým placením, které vám dá víc času na prohlížení, vyzkoušení a rozhodování. Za skvělým zážitkem z nakupování pojďte prosím tudy 👉

Co je to Twisto Pay?

Twisto Pay je nejjednodušší platební metoda, kterou Twisto nabízí. Díky ní můžete nakoupit online a zaplatit až do 30 dní. A přitom se nemusíte nikam registrovat, ani zadávat údaje ze své platební karty. Takže je to superbezpečné!

Jak a kde s Twisto Pay platit?

Stačí jít na stránku našeho partnerského e-shopu (seznam najdete tady), vybrat si, po čem toužíte, a při placení zvolit platební metodu Twisto. V některých obchodech najdete Twisto pod volbou Comgate nebo PayU. První nákupy u Twista budete muset většinou potvrdit kódem ze SMS, který vám zašleme na vaše telefonní číslo.

A máte nakoupeno. Všechny potřebné informace vám pošleme na e-mail, který jste uvedli při objednání. V momentě, kdy e-shop vaše zboží odešle, vám přijde do e-mailu Twisto faktura s 30denní splatností. Během té doby můžete zkoušet, vybírat, testovat. Pokud jste spokojeni, fakturu zaplatíte bankovním převodem nebo kartou online. V e-mailu samozřejmě najdete i QR kód pro jednoduchou platbu.

Co když chci zboží vrátit?

Když zboží nesplní vaše představy, odešlete ho zpátky podle instrukcí e-shopu. Nám o tom dejte vědět e-mailem. Na dotaz@twisto.cz nám napište číslo zásilky vráceného balíčku a potvrzení o vrácení. My vám prodloužíme splatnost faktury o 7 týdnu, aby měl e-shop dost času na vyřízení vratky. A zbytek nechte na nás. Až e-shop vrácení zpracuje, napíšeme vám, že jsme fakturu zrušili. Pokud jste vrátili jen část zboží, pošleme novou fakturu se správnou částkou.

Co když už jsem zboží zaplatil/a a chci ho vrátit?

Žádný problém. Zboží můžete samozřejmě vrátit, i když už jste ho zaplatil/a. O tom, jakým způsobem vám přijdou peníze zpátky, rozhoduje e-shop. Většinou to zpracuje přes Twisto a my vám platbu pošleme zpátky na bankovní účet, ze kterého nám dorazila. Nebo vás e-shop poprosí o číslo vašeho bankovního účtu a pošle vám peníze za vrácené zboží přímo. E-shop to však může vyřešit i tak, že vám částku vrátí v podobě slevových kuponů nebo kreditů na jejich portál. Všechny podrobnosti o vracení zboží zakoupené s Twistem, najdete tady.

Kdy mi zboží přijde?

To my bohužel nevíme. Ale víme, kde to zjistit: Informaci, kdy zboží dorazí, vám pošle e-shop. Obraťte se na něj 😉

Více času, více výhod

Pokud chcete více času na placení, stačí se registrovat. Registraci máte hotovou jedna dvě a přinese vám spoustu výhod. S naším nejlepším tarifem Premium, který si můžete vyzkoušet na 1 měsíc zdarma, získáte například bezpečnou Twisto kartu na nákupy online i v kamenných obchodech, cestovní pojištění pro celou rodinu i výhodný zahraniční kurz.