Podívejte se na to, co všechno jsme společně dokázali a co dalšího pro vás chystáme.

Protože máme radost, rozdáváme ke každému nově založenému účtu 200 Kč. Stačí se registrovat zde a začít slavit s námi.

Twisto je tady s vámi už čtvrtý rok. A jen díky vám můžeme měnit bankovní stereotypy za moderní a jednoduchá řešení. Už na začátku jsme cítili, že musíme jít budoucnosti placení naproti a to se díky vám podařilo. Děkujeme a slibujeme, že i v dalších letech o vás budeme pečovat stejně jak doposud.

Za čtyři roky, co Twisto funguje, se toho opravdu hodně změnilo. Tak to vezmeme hezky po jednom. Celá Twisto jízda začala v úterý 18. června 2013 setkáním Michala s Lukášem a Viktorem. Hned o týden později už kluci seděli v kanceláři a vymýšleli, jak zařídit, aby byly platební služby co nejjednodušší a přístupné všem.

Michal a Lukáš s prvním návrhem Twisto loga.
Michal a Lukáš s prvním návrhem Twisto loga.

Jako první jsme spustili platbu v e-shopech jen na jedno kliknutí, přes kterou byla 17. října provedena první transakce a tím odstartovaly nejjednodušší nákupy online. To nám ovšem nestačilo a za rok jsme k platbě v e-shopech připojili celý Twisto účet, který přinesl na český trh plno dalších inovací. Od listopadu 2014 tak mohli zákazníci Twistem začít platit za všechny své online nákupy, faktury a složenky jen jednou za měsíc nebo si platbu nechat odložit.

Twisto účet byl na světě a ihned se stal mezi klienty velmi oblíbeným. My jsme ale chtěli mnohem víc a tak jsme začali pracovat na službě, která i z tak nepříjemné činnosti, jako je placení faktur a složenek, udělá zábavu. Trvalo to rok a půl a na světě se objevil Twisto SNAP. Od této chvíle stačí našim zákazníkům faktury vyfotit nebo poslat emailem do Twista a o nic víc se nemusí starat.

Varianty názvů Twisto - Moneta, Wasabi, Sushi
A takto vznikal název Twisto.

Z této služby byli lidé opravdu nadšení – jedna z našich klientek nám napsala: “Díky vaší službě SNAP jsme konečně překonali středověk v Česku” - a to nás opravdu těší. Aby naši zákazníci měli co největší komfort, spustili jsme před více než půl rokem Twisto aplikaci, ve které najdete všechny vaše platby na jednom místě - kdykoliv u sebe.

Nyní platí s Twistem více než 200 000 zákazníků na více než 300 e-shopech. Za dobu, co Twisto funguje, jsme zákazníkům ušetřili nejen spoustu času, ale díky různým výhodám přes 442 000 Kč.

I my v kanceláři jsme se za ty čtyři roky pořádně rozrostli. Nyní nás je 41 + 4 Twisto mazlíčci a stále se zvětšujeme.

Protože nás baví to, co děláme, začínají i ostatní oceňovat naši práci. Letos jsme se umístili mezi TOP 50 FinTech společnostmi na světě a E15 nás vybrala jako nejlepší FinTech počin roku v Česku.

Michal Šmída podepisuje ocenění
E15 FinTech počin roku 2017 ovládlo Twisto.

Nechceme usnout na vavřínech a proto pro vás nyní připravujeme Twisto kartu, které se dočkáte v nejbližších měsících. Těšíte se, že stejné výhody, které nyní máte při nákupu online, budete moci využít i ve všech kamenných prodejnách? My ano.