Black Friday není jen reklamní trik. Podle každoročního výzkumu konzultační společnosti Acomware je během této akce zboží tak zlevněné, že tomu můžou konkurovat snad jen povánoční výprodeje. Prodejci nejčastěji zlevňují vybrané zboží o 50-80 %. Víc než čtvrtina obchodů nabízí slevu na celý sortiment, i když obvykle jen o 15-25 %. Nakoupit během Black Friday vánoční dárky je tak extrémně výhodné. Vrhněte se na nakupování s Twistem, ulovte ty nejlepší slevy a zaplaťte, až se vám to bude hodit. Pojďte na to, černější už Black Friday nebude!

Svůdný nebo praktický dárek? Nejraději oba!

Sportovní, funkční, svůdné, ale i stahovací. Na Astratexu si během Black Friday vyberete přesně to prádlo, po kterém toužíte. Nebo po kterém touží někdo z vašich blízkých. Nejlepší jsou na tom dvě věci - mají ho až se 70% slevou a díky nákupu s Twisto Pay ho můžete zaplatit až po Vánocích.

Buďte králem sjezdovky!

Chystáte se v zimě na hory? Během Black Friday je ten pravý čas, kdy si můžete pořídit nové zimní oblečení. Na Bezvasportu vyprodávají sklad, což znamená jediné: přes 20 000 kousků za výprodejové ceny. Bundy i kalhoty na lyže či snowboard, ale i roztomilé ponožky s lyžaři.

Kouzelný příběh Vánoc v každém věku

Jestli je vám líto, že už jste odrostli době, kdy jste každý prosincový den rozloupli jedno okénko adventního kalendáře, udělejte si radost s Yves Rocher. S jejich adventním kalendářem se vrátíte do dětství a přitom za okénky vás nebude čekat nic sladkého, ale kosmetické překvapení.

1, 2, 3…24 Lego!

O tom, že i děti můžou mít během adventu promyšlenější kalendář než jen ten s čokoládou, přesvědčuje každoroční nabídka v hračkářstvích. Na 4kids seženete se slevou kalendáře pro milovníky lega. Ale od 25. 11. tu v rámci Black Friday najdete i hračky, které jsou s až 77% slevou.

Nám nám narodil se… a má už výbavičku

Možná kolem Vánoc očekáváte příchod i někoho jiného než Ježíška. Díky Black Friday na Feedu pořídíte vše od kočárku přes autosedačku až po hračky za hubičku 😘

Zaostřeno na bestsellery

Kdo říká, že Black Friday má být jen jeden den? Na Eyerim mají speciální nabídku, která trvá 3 týdny. 3 nejoblíbenější brýlové obroučky za výjimečné ceny. To jen tak neuvidíte, i kdybyste si nasadili nevímejaké brýle 🥸

Vánoce bez ponožek? Neexistuje!

Tohle je potřeba vždycky - ponožky a spodní prádlo. Na Trenýrkárně tuhle vánoční nezbytnost pořídíte během Black Friday s až 80% slevou. Vybírat můžete z luxusních setů i veselých ponožek za pár kaček.

Sváteční přípravy s novým pomocníkem

Možná je tím nejlepším pomocníkem při vánočním pečení chladící kyblík na šampaňské, možná spíš oceníte nevšední stříbrnou formu na cukroví. Na Kulině vás čekají až do 27. 11. opravdové slevy, které pomůžou nejen s předvánočními přípravami ale vyřeší i spoustu vánočních dárků.

Překvapení, které si musíte zasloužit

Pokud vaše muže, děti, ženy, dědy nebo babičky baví na Vánocích nejvíc rozbalování dárků, s Manboxeo.cz nešlápnete vedle. Se slevou 500 Kč tu během Černého pátku nakoupíte dárkové bedny s páčidlem nebo ladies verzi - truhlu se zámečkem plné premiového obsahu. A v továrně na originální dárky mají i dětské vychytávky, také se slevou 😉

Oblečení na party i ke svátečnímu stolu

A ještě jeden tip na závěr. Pokud chcete být o Vánocích nezapomenutelní, připravte se na ně s Andzelou. Během Black Friday s 20% slevou.