Spot s Kapitánem Galaxy už viděly statisíce lidí. Má 30 vteřin, je za ním ale několikaměsíční práce početného týmu lidí. Ukážeme vám, jak vznikly nejdůležitější scény reklamního videa.

Koncept na celou kampaň s Kapitánem Galaxym se rodil asi 3 měsíce. Samotný spot se natočil za dva dny. Nejdůležitější scény pak během jedné srpnové noci v MaxSpace, neboli skateboardové hale Maxima Habance na pražské Pragovce. A proč v noci? Protože v noci jsou pro natáčení nejstabilnější světelné podmínky. Proměnit skateovou halu v automyčku dalo trochu zabrat. Produkce dodala neon i veterány.

Natočit scény, které ve výsledku vypadají přirozeně a hravě, dá docela práci. Každá akce se točila asi desetkrát. Hodně se taky řešila voda, která ve výsledném videu hraje svoji roli. Po každé klapce musel někdo naklusat s vysavačem a vyluxovat ji.

Role Kapitána Galaxy se ujal herec Jakub Gottwald, který Twisto dobře zná. Vzpomínáte si na Twista Splatitele? Podoba s Kapitánem Galaxy není rozhodně náhodná.

Hádejte, co znamená ten křížek na zlatých trenkách. Malá chvilka na tipy. Ano, je to značka pro grafické designéry, kteří Twisto T dodali na trenky v postprodukci.

Jak Kapitán Galaxy ve skutečnosti létá? Něco mu prostě musí pomoct. Tady to byly koleje.

S natáčením se končilo v devět ráno.

Pak se pár dní stříhalo a skládala hudba. Na starosti ji má další kapitán, Kapitán Demo. A jestli jste spot ještě neviděli, tady je.