Až budete balit na dovolenou, přibalte si Twisto. Tenhle společník se vyplatí. A to hodně. Ušetříte peníze v podstatě na každé zásadní věci, na kterou si vzpomenete. Na ubytování, pojištění i na placení čehokoli v zahraničí. Provedeme vás krok za krokem všemi výhodami, abyste je mohli o prázdninách využít naplno. Ale není to jen o šetření, s Twistem může relaxovat i váš rozpočet, protože si výdaje naplánujte tak, abyste si prostě odpočali i po finanční stránce.

Získejte peníze za ubytování i auto

Rezervací ubytování dovolená zpravidla začíná. A pro vás je to zároveň první příležitost, jak s Twistem ušetřit. Pokud máte Twisto účet, najděte si pod záložkou “Na nákupy” Booking.com a rezervujte si přes proklik ubytování, po kterém toužíte. Díky této rezervaci můžete získat až 4 % zpět z ceny ubytování. Zdá se to na první pohled málo, ale pokud si zamluvíte ubytování třeba za 35 000 Kč, zpátky na Twisto účet vám ve formě kreditů přijde 1 400 Kč. A to už zní hezky. Kredity můžete využít jakkoli na zaplacení dalších nákupů nebo na zaplacení části svého vyúčtování.

Cashbackem můžete obohatit svůj Twisto účet i při půjčení auta v zahraničí. Když si auto pronajmete přes záložku “Na nákupy” a společnost “Rentalcars.com”, můžete dostat zpátky na účet až 5,2 % z ceny.

Podobných cashbacků, kterými zlevníte svoji dovolenou, je pod nákupní záložkou víc. Peníze dostanete zpátky třeba při nákupu čtení na prázdniny (Knihy Dobrovský - cashback až 5,25 %), opalovacích krémů (Dr. Max - cashback až 5,25 %), léků proti nevolnosti v autě (Pilulka - cashback až 5,25 %) nebo nových bot na pláž (Eobuv.cz - cashback až 4,2 %).

Plaťte s výhodným zahraničním kurzem - bezpečně

Když jsem se vrátila z rodinné dovolené v Thajsku, spočítala jsem si, že jsem díky placení Twisto kartou ušetřila 460 Kč. Což je skvělý výsledek, vzhledem k tomu, že se na moc místech kartou platit nedalo. A také je to příjemné finanční pohlazení po návratu,” svěřila se se svojí zkušeností kolegyně Katka. “Navíc jsem věděla, že mám své peníze v bezpečí, díky tomu, že můj Twisto účet není propojený s mým bankovním účtem.

Katka má Twisto v tarifu Premium a právě s tímto tarifem, který stojí 199 Kč měsíčně (1 měsíc je zdarma), získává každý zákazník možnost platit s výhodným zahraničním kurzem. Na každé platbě v cizí měně ušetříte až 3 %! Nezáleží na tom, jestli platíte online nebo v kamenném obchodě. Konverze měn probíhá automaticky a čerpá prostředky z dostupného Twisto limitu.

Plaťte kdykoli, kdekoli a vždycky bez poplatků

Platby v cizí měně jsou s Twisto kartou tak výhodné díky tomu, že se vám neúčtují žádné dodatečné náklady spojené s převodem měny a provizí - na rozdíl od platby v zahraničí běžnou debetní kartou vydanou bankou. Zároveň si nemusíte zakládat samostatné měnové účty a financovat je. Po celém světě platíte úplně stejně jako v Česku a převod do cizí měny proběhne automaticky.

Je jedno, který den nebo v který čas nakoupíte. Ani při placení o víkendu vám Twisto nebude účtovat nic navíc, což u jiných aplikací umožňujících platby v zahraničí vždy neplatí.

Cestovní pojištění zdarma

S Twistem Premium získáte ještě jednu věc, která zlevní dovolenou sympatickou sumu. Cestovní pojištění pro celou rodinu zdarma. Platí po celém světě a může ho využít až 6 členů domácnosti najednou. Kryje zdravotní výlohy až do 3 milionů korun.

Nevyčerpejte si svůj rozpočet

Právě začala skvělá akce na letenky, nebo jsou lístky na letní fesťák za super cenu? Nebo se objevil výhodný last minute? S Twisto účtem vám výhodná akce neunikne. Můžete si to pořídit, aniž byste tím rozhodili svůj měsíční rozpočet. Lístky, letenky či zájezd si koupíte s Twistem a zaplatit to můžete až do 45 dní.

A pokud svůj nákup potřebujete zaplatit později, i to s Twistem snadno můžete. V Twisto appce si snadno nastavíte počet a výši splátek a dopředu budete přesně vědět, kolik za to zaplatíte navíc.

Nákupy na třetiny zdarma!

Nákupy na tři splátky zdarma se hodí před dovolenou i po ní, kdy bude váš rozpočet nejspíš unavenější než obvykle. V Twisto appce najdete pod sekcí “Na nákupy” e-shopy, na kterých můžete využít Nákup na třetiny. Přes proklik si vyberete, co chcete, objednáte a zaplatíte jen první třetinu. Další dvě v následujících dvou měsících. Za tohle sympatické rozložení, které ulehčí vašim rodinným financím, nedáte ani korunu navíc.

Twisto vás bude provázet nejen na dovolené ale i po ní. Je tu pro vás, aby váš finanční svět byl prostě v pohodě.