Nakupujete na AliExpress, Booking, ASOS, eBay nebo třeba Wish? Díky dvěma jednoduchým tipům můžete na každém nákupu ušetřit klidně až 13 %.

5aca067b5da2b318781664

Jak na to?

1. tip – pořiďte si Twisto kartu s tarifem Twisto Premium

Z každé platby v cizí měně dostanete slevu 3 %. Je to jako když jdete na nákup, a v akci je úplně všechno. Jak je to možné? Banky si, aniž by vám to řekly, ke každé ceně přirazí pár procent na směnném kurzu, a vy tak platíte zbytečně víc. V Twistu nemáme skryté poplatky rádi, tak vám je komplet odečteme.

2. tip – nakupujte přes Twisto a ušetříte dalších až 10 %
Twisto spolupracuje s mnoha e-shopy, u kterých vám umí zařídit bonus ve formě cashbacku (vrátí vám část platby zpátky). Stačí jít před nákupem do svého Twisto účtu a v sekci Výhody se proklinout na e-shop a nakoupit. Twisto dostane od e-shopu provizi za zákazníka, ale nenechá si ji. Vyplatí ji vám.

unnamed--FGG-

Příklad: nakoupíte na Aliexpress za 60 $ a zaplatíte Twisto kartou. Dostanete ihned slevu 3 %, přibližně 35 Kč (dle aktuálního kurzu), a dalších až 207 Kč (dle typu zboží) se vám připíše jako bonus za váš nákup na Twisto účet. Dohromady ušetříte až 242 Kč. A víte jak se to říká? Brambora k bramboře a Volvo je na dvoře. :)

Tak neplaťte zbytečně více, když stačí jen nakupovat a platit chytře.

Chci Twisto

máte Twisto účet? Stačí si v něm objednat Twisto kartu.

Chci Twisto kartu

A jen tak mimochodem, platit Twisto kartou v zahraničí je mnohem bezpečnější než platit kartou vaší banky. Nemusíte se totiž bát zneužití. Chcete vědět víc? Podívejte se sem.